Afstudeerstage: Supply Chain (Feb tot Aug ’24)

 • Supply Chain
 • Eindhoven, Nederland

Afstudeerstage: Supply Chain (Feb tot Aug ’24)

Functieomschrijving

Ben jij een HBO-student en op zoek naar een afstudeerstage in de Supply Chain sector van begin ’24 t/m zomer ’24? Heb je altijd al willen weten hoe marketplaces als Amazon en Bol.com werken? En wil jij direct invloed uitoefenen op processen? Wij zoeken iemand die wil bijdragen aan de optimalisatie van onze Supply Chainafdeling. Lees snel verder of solliciteer direct!


Wat doet 10XCREW?
Steeds vaker besluiten bedrijven dat zij niet langer alleen aan andere bedrijven willen verkopen, maar ook direct aan de eindconsument. Deze trend is al jaren aan de gang, maar kwam in een stroomversnelling sinds de coronapandemie. Veel van deze bedrijven worstelen met de vraag: “hoe kan ik mijn producten eigenlijk direct aan de eindconsument verkopen?”

10XCREW is een scale-up in de snel ontwikkelende e-commerce markt en is gespecialiseerd in direct-to-consumer strategieën. Namens onze klanten zetten wij via marketplaces online verkoopkanalen op en breiden deze uit. Met de beste specialisten, geavanceerde CRM-tactieken en 100% data gedreven zorgen wij ervoor dat producten op een optimale manier worden aangeboden. Alles moet kloppen: de productinformatie, de foto’s, de begeleidende tekst, maar ook de prijs.


Hoe helpt Team Supply Chain hierbij?

Team Supply Chain speelt een belangrijke rol in dit proces: als de producten niet beschikbaar zijn, heeft optimalisatie geen nut. Team Supply Chain is verantwoordelijk voor alle aspecten van de Supply Chain. Wij stemmen de beschikbaarheid van producten af met onze klanten, zorgen ervoor dat de voorraad in de warehouses van de marketplaces terecht komt, beheren de voorraadgezondheid en ontzorgen de klant bij routerneringen.


Hoe kun jij helpen?

Sommige marketplaces bieden fulfilment services aan. Hierbij regelen klanten de verzending van producten naar de eindconsument niet zelf, maar kunnen ze voorraad simpelweg in de warehouses van bijvoorbeeld Bol.com of Amazon. De marketplace verzendt het product vervolgens naar de eindconsument. Fulfilment services omvatten ontvangst, pick- en pack, verzending, klantenservice en retournering; vaak tegen één tarief. Tarieven variëren op basis van productafmetingen, gewicht en soms volume. Veel verkopers ontwerpen hun producten echter zonder rekening te houden met deze criteria, en lopen door enkele millimeters of grammen een goedkoper tarief mis.

Jouw rol is analyseren hoe kleine wijzigingen de winstgevendheid kunnen verbeteren en adviseren welke aanpassingen onze klanten kunnen maken. Op die manier draag jij bij aan de verdere ontwikkeling van Team Supply Chain.

Functievereisten

Wie zoeken wij voor deze stageplek?

Voor ons team zijn wij op zoek naar iemand die het een uitdaging vindt om de afdeling verder te ontwikkelen. Ben jij ondernemend en lijkt het je leuk om jouw stempel te kunnen drukken? Dan hopen we dat onderstaande beschrijvingen ook bij jou aansluiten:

 • Je bent een derde- of vierdejaars HBO-student van een relevante opleiding, zoals Technische Bedrijfskunde.
 • Je hebt analytisch vermogen en vindt het leuk om door middel van data op zoek te gaan naar inzichten en verbetermogelijkheden.
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.
 • Je vindt het leuk om samen met allerlei partijen voor het beste resultaat te gaan.
 • Pré: je kent de weg in Excel.

Voor wat, hoort wat: wat kun jij van 10XCREW verwachten?

Wij bieden jou een plek waar je veel kunt leren en waar veel kansen liggen, je moet ze alleen zelf nog even grijpen. Verder lees je hieronder onze arbeidsvoorwaarden:

 • Start- en einddatum in overleg
 • Stagevergoeding: €300,- bij 40 uur
 • Reiskostenvergoeding indien van toepassing
 • De ruimte om een afstudeeropdracht uit te voeren
 • Persoonlijke begeleiding, met veel aandacht voor jouw ontwikkeling
 • Een jong team, met gezellige en ambitieuze collega’s
 • Een gave werkplek in hartje Eindhoven
 • Leuke borrels en teamuitjes

Sounds good?

Top! Dan horen we graag van je. Solliciteerdirect bij Hidde (hidde.boerkamp@10xcrew.com - +31 6 27 42 54 29) of via onderstaande knop.